Hallo ,

Wij zijn sinds de jaren ’90 liefhebber kwekers van Chinese Naakthonden,Powder-Puff’s en Peruaanse naakthonden ; tevens zijn wij paardenliefhebbers en geďnteresseerd in mooie wagens en old timers. Met de naakthonden hebben wij in de loop der jaren op Europees vlak meer dan 25 kampioen titels en daarnaast nog 2 wereldtitels behaald. Onze honden zijn een deel van onze familie.

Bij deze zouden wij een speciaal dankwoord willen richten aan onze vrienden :

Mv. Diana Bowdler-Townsend : Zij ligt aan de basis van de Moonswift-lijn en dank zij haar geniet deze lijn wereldfaam;zij betekend veel voor ons.

Mr. en Mv. Vattement :Als eigenaars van de Franse kennels L’ancien Relais en De Sanwill liggen zij aan de basis van meerdere van onze kampioenen.

Mv. Claudine Buisson : Is eigenares van de Franse kennel De L’hacienda Bigourdane en ligt aan de basis van onze lijn Peruvianen waarmee Claudine meerder kampioens- en wereld titels behaalde.

Mr. en Mv. Cabon Zijn de eigenaars van de kennel Du Trou De Graniet en zij leverden trouwens kampioenen van zeer goede origine aan ons.

De fotograaf van dienst op de exposities.

Deze personen hebben ons van in den beginne met raad en daad bijgestaan.Het is voor ons trouwens een eer hun vertrouwen te genieten en het is tevens een geruststelling op hun ervaring te kunnen terugvallen.


Sascha Kober geniet mijn speciale dankbaarheid. "Rialo Mandarin of Moonswift" (Benji) wordt met liefde door hem verzorgd en geshowd. Onlangs heeft hij er ook de zorg en de showcarriere van "Ch. Shida's Idol Eyes" bij genomen. Idol was reeds een Amerikaans kampioen. Sascha showde hem tevens tot Russisch , RKF en Luxemburgs Kampioen. Andere titels zullen zeker volgen. Samen met Sascha zijn wij eigenaar van "Ch Shida's Idol Eyes"


Langs deze weg willen wij ook onze trouwe klanten en onze bereidwillige veeartsen bedanken voor het gestelde vertrouwen en de geleverde prestaties.